Jedno od naših najvećih bogatstava su naši zaposlenici, koji pokrivaju širok spektar zanimanja, a usklađena komunikacija i timski rad pridonose tome da naša mreža proizvodnih pogona, razgranata po čitavoj Hrvatskoj, u svakom trenutku funkcionira besprijekorno.

Trenutno nema otvorenih natječaja

Ukoliko želite poslati otvorenu prijavu, možete to učiniti putem sljedećeg obrasca:

Zapošljavanje

Molimo Vas da odgovorite na skupine pitanja označene zvjezdicom (*). Obrazac popunite upisivanjem teksta u za to predviđeni prostor. Vaša prijava koristit će se isključivo za potrebe zapošljavanja i nalazit će se u evidenciji Sektora ljudskih resursa. Jamčimo Vam sigurnost svih podataka koje prilikom prijave pošaljete.

Ovdje možete skinuti obrazac za prijavu Download

Ovdje možete skinuti obrazac za privolu Download

Ovdje možete skinuti zahtjev za ispravak/brisanje osobnih podataka. Download


Ovom Privolom dajem suglasnost Belje plus d.o.o. da moje osobne podatke koje sam dostavio/la u zamolbi za zaposlenje, obavljanje stručne prakse, životopisu i ostalim pratećim dokumentima (svjedodžbe, diplome, certifikati i sl), kao i osobni podaci do kojih se dođe tijekom selekcijskog intervjua ili testiranja, koriste i obrađuju prilikom selekcijskog postupka ovisno o promjenjivim potrebama za zapošljavanjem u Belje plus d.o.o. te da ih se drži u bazama kandidata na rok od 5 godina od dana davanja ove privole.

Suglasan/a sam da se osobni podaci dostave zaposlenicima u internim organizacijskim cjelinama Belje plus d.o.o. koji sudjeluju u odabiru kandidata i provođenju natječajne procedure, a koji su prethodno potpisali Izjavu o čuvanju povjerljivosti osobnih podataka.

Kroz navedeni period sam suglasan/a da me Belje plus d.o.o. može kontaktirati putem dostavljenih kontakata (telefon, mail, mobitel, adresa), a radi ponuda za rad u sklopu Belje plus d.o.o. Upoznat/a sam s Politikom privatnosti objavljenom na web stranici Belje plus d.o.o. te pravima i obvezama koje imam glede zaštite osobnih podataka.

U svakom trenutku kandidati mogu zatražiti prestanak daljnje obrade svojih osobnih podataka, odnosno njihovo brisanje slanjem zahtjeva na adresu elektroničke pošte dpo@belje.hr

Klikom na pošalji, ovaj upit će biti poslan na e-mail adresu ljresursi@belje.hr