Jedno od naših najvećih bogatstava su naši zaposlenici, koji pokrivaju širok spektar zanimanja, a usklađena komunikacija i timski rad pridonose tome da naša mreža proizvodnih pogona, razgranata po čitavoj Hrvatskoj, u svakom trenutku funkcionira besprijekorno.

Ukoliko želite postati dio najveće poljoprivredne kompanije u Hrvatskoj ovo je prilika da nam se pridružite.

Otvorene pozicije

Zapošljavanje

Molimo Vas da odgovorite na skupine pitanja označene zvjezdicom (*). Obrazac popunite upisivanjem teksta u za to predviđeni prostor. Vaša prijava koristit će se isključivo za potrebe zapošljavanja i nalazit će se u evidenciji Sektora ljudskih resursa. Jamčimo Vam sigurnost svih podataka koje prilikom prijave pošaljete.

Ovdje možete skinuti obrazac za prijavu ukoliko nemate vlastiti životopis  Download


  Ovom Privolom dajem suglasnost Belje plus d.o.o. da moje osobne podatke koje sam dostavio/la u zamolbi za zaposlenje, obavljanje stručne prakse, životopisu i ostalim pratećim dokumentima (svjedodžbe, diplome, certifikati i sl), kao i osobni podaci do kojih se dođe tijekom selekcijskog intervjua ili testiranja, koriste i obrađuju prilikom selekcijskog postupka ovisno o promjenjivim potrebama za zapošljavanjem u Belje plus d.o.o. te da ih se drži u bazama kandidata na rok od 5 godina od dana davanja ove privole.

  Suglasan/a sam da se osobni podaci dostave zaposlenicima u internim organizacijskim cjelinama Belje plus d.o.o. koji sudjeluju u odabiru kandidata i provođenju natječajne procedure, a koji su prethodno potpisali Izjavu o čuvanju povjerljivosti osobnih podataka.

  Kroz navedeni period sam suglasan/a da me Belje plus d.o.o. može kontaktirati putem dostavljenih kontakata (telefon, mail, mobitel, adresa), a radi ponuda za rad u sklopu Belje plus d.o.o. Upoznat/a sam s Politikom privatnosti objavljenom na web stranici Belje plus d.o.o. te pravima i obvezama koje imam glede zaštite osobnih podataka.

  U svakom trenutku kandidati mogu zatražiti prestanak daljnje obrade svojih osobnih podataka, odnosno njihovo brisanje slanjem zahtjeva na adresu elektroničke pošte dpo@belje.hr

  Zahtjev za ispravak/brisanje osobnih podataka. Download

  Obrazac za privolu ukoliko prijavu za posao šaljete poštom.  Download

  Belje info – informacije za zaposlenike

  Pogledajte svakodnevne obavijesti o poslovanju naše kompanije povezano s cjelokupnom situacijom koju je uzrokovao korona virus.