Restoran Kormoran smješten je u jedinstvenom ambijentu Parka prirode Kopački rit i prava je gastronomska oaza koja odiše toplinom i srdačnošću, te s veseljem očekuje svoje goste željne odmora i opuštenosti. Prostrana terasa, veliki park sa stazama za šetnju, zelene površine i dječje igralište savršeno se nadopunjuju s vrhunskom ponudom baranjskih gastro specijaliteta koji se spravljaju na otvorenim ognjištima i u kotlićima.

Specijaliteti od divljači i slatkovodne ribe, mesna jela pripremljena na tradicionalni način, baranjski kulen i kobasice, te obvezna ljuta crvena paprika – samo su dio bogate baranjske kuhinje koju nudi restoran Kormoran.

Atraktivna lokacija, daleko od gradske buke, idealno je mjesto za organizaciju poslovnih ručkova, obiteljskih druženja, romantičnih izlazaka i različitih svečanosti.

Iskonska priroda u punoj ljepoti i gastronomske delicije uz kapljicu dobrog vina, jednostavno će Vas očarati. Za potpuni užitak posebno preporučujemo: fiš paprikaš s domaćim tijestom, šarana u rašljama, šarana na baranjski, perkelt od soma, čobanac od divljači i file jelena na baranjski, koji će se savršeno sljubiti s nagrađivanim beljskim vinima.

Prepustite se prirodi i ljubaznom osoblju koje s veseljem očekuje svoje goste željne odmora i opuštenosti u oazi mira.

Posjetite vinabelje.hr

Jelovnik i vinska karta Cjenik za grupne dolaske

Kontakti

Restoran Kormoran
Podunavlje bb
PP Kopački rit
tel: +385 31 753099

Radno vrijeme

Radnim danom 10-21h
Nedjeljom 10-21h


Pošaljite nam poruku