Uzgoj krmiva na vlastitim oranicama

Na 20.000 ha vlastitih oranica proizvode se ratarske kulture (kukuruz, ječam, soja, suncokret, pšenica) koje su glavno krmivo u proizvodnji beljske stočne hrane. Vlastite sirovine kontrolirane kvalitete najvažniji su segment ispunjavanja svih zahtjeva efikasne ishrane i postizanja visokih proizvodnih rezultata.

Kontrola ulaznih krmiva

Radi postizanja visoke kvalitete stočarskih proizvoda (mlijeko, meso, jaja…) redovno se vrši kontrola sirovina. Stalni stručni nadzor u proizvodnji krmiva, prijemu i skladištenju, obavlja se u specijaliziranim laboratorijima, koji jamče konstantnu visoku kvalitetu gotove brašnaste i peletirane stočne hrane za sve vrste i dobne kategorije životinja. Rezultate analiza, tim nutricionista svakodnevno koristi u svrhu optimalizacije receptura potpunih i dopunskih krmnih smjesa.

Tehnologija proizvodnje

Najsuvremenija tehnološka rješenja u proizvodnji, istraživanje i razvoj proizvoda važan su element poslovanja Tvornica stočne hrane Belje. Uz suvremenu opremu i tim vrhunskih stručnjaka, osigurana je priprema i dostava stočne hrane prema specifičnim potrebama svakog uzgajivača.

Kontrola gotovog proizvoda

Svi proizvodi su u potpunosti usklađeni s hrvatskim i europskim propisima o kvaliteti i zdravstvenoj ispravnosti hrane za životinje što potvrđuju certifikati HACCP i ISO 9001.