Baranjski kulen dobitnik prestižnog priznanja Best Buy Award

10. kolovoza 2016.

Baranjski kulen Belje pruža najbolji omjer cijene i kvalitete u kategoriji kulena

Nakon brojnih nagrada i priznanja te zaštićenog zemljopisnog podrijetla na razini Europske unije, Baranjski kulen dobio je i priznanje „Best Buy“. Best Buy Award priznanje dodjeljuje se proizvodima koje odaberu potrošači i to u skladu sa strogim međunarodnim normama. Najveći broj glasova hrvatskih potrošača osvojio je Baranjski kulen Belje koji je ocijenjen kao kulen s najboljim omjerom cijene i kvalitete u kategoriji kulena.

Pripreman prema tradicionalnoj recepturi i u skladu sa strogom specifikacijom proizvodnje, Baranjski kulen tržišni je lider i prava hrvatska gastro ikona s tradicijom dužom od stotinu godina. Proizvodi se od najboljih komada svinjskog mesa i pažljivo birane mljevene crvene paprike, a specifičan je po zrenju od nekoliko mjeseci čime se postiže vrhunska kvaliteta ove suhomesnate delicije.

Belje Baranjski Kulen packshot

„Baranjski kulen jedan je od nekoliko zaštićenih hrvatskih proizvoda pa mogu reći da svaki komad kulena predstavlja pravi okus Baranje, ali i bogatu tradiciju našeg kraja. Best Buy veliko je priznanje za nas, posebice jer su ga na izravan način dodijelili naši potrošači“, izjavila je Ljiljana Vajda-Mlinaček, Izvršna direktorica sektora marketinga i turizma Belja.

Vezane vijesti

Arhiva vijesti