Belje na osječkom proljetnom sajmu

12. ožujka 2010.

Od 5. do 7. ožujka, na sajamskom prostoru Pampas u Osijeku, održan je 17.-ti po redu Osječki proljetni sajam, sajam poljoprivrede i prehrane, najznačajniji u regiji Slavonije i Baranje.

Ovogodišnji sajam privukao je veliki broj posjetitelja, i to ne samo iz naše regije, već i iz susjednih zemalja. Iz godine u godinu broj izlagača je sve veći, a svake godine odazivaju se izlagači koji su vjerni od samih početaka sajma, a odaziv novih izlagača ukazuje na značaj i važnost sajma za grad Osijek, osječko- baranjsku županiju i cijelu regiju.

Belje je na ovogodišnjem sajmu izlagalo na dvije lokacije.

U vanjskom izložbenom dijelu, izloženi su Fendt traktori i Tehnostroj prikolice, vrhunska poljoprivredna mehanizacija koju prodaje i servisira Belje Remont d.o.o. iz Belog Manastira. Tu poljoprivrednu mehanizaciju koristi i Belje d.d. u svom sustavu i s njom postiže iznimne rezultate u prinosima svih ratarskih kultura.

Unutar zatvorenog sajamskog prostora,Belje je izlagalo zajedno s tvrtkom Agrofructus d.o.o., koja je kao i Belje član Agrokor koncerna, a obje su kompanije ove godine bile generalni sponzori sajma.

Arhiva vijesti