Belje osvojilo prestižnu nagradu CBTour

28. rujna 2011.

Društvo inovatora Sigma i HGK-Europska poduzetnička mreža Hrvatske u povodu Svjetskog dana turizma jučer su dodijelili prestižne nagrade CBTour u ukupno devet kategorija, te nagrade za najbolje studentske i fotografske radove na temu „Turizam povezuje kulture“.

Istaknuvši kako su u Hrvatskoj postignute važne promjene u smislu isticanja inventivnog stvaralaštva u svim gospodarskim aktivnostima, a posebno u turizmu, predsjednik Društva inovatora Sigma i voditelj projekta CBTour Tomislav Marjanović kazao je da su nagrade CBTour pokazatelj inovacijskih ostvarenja u turizmu te ujedno i dokaz izvrsnosti pružatelja usluga, proizvoda i tehnologija.

Nagrade su se i ove godine dodijelile na temelju natječaja, na koji je stiglo 64 prijave. U kategoriji Najbolji ukupni program hrvatskog poslovnog turizma bilo je nominirano četiri programa: Muzeji hrvatskog Zagorja – Muzej krapinskog pračovjeka, Turistička zajednica grada Nina, Motortech Consulting i Belje s programom U srcu Kneževih Vinograda.

Program „ U srcu Kneževih Vinograda“ integrira cjelokupnu turističku ponudu Belja u koju su uključeni stručno vođeni obilasci farmi, vinograda i vinske ceste, vinskog kompleksa Vina Belje te 5 stoljeća starog Podruma u Kneževim Vinogradima uz neizostavne eno i gastro delicije Baranje i Podunavlja.

Vezane vijesti

Arhiva vijesti