Božićna donacija Belja za Udrugu oboljelih od leukemije i limfoma

22. prosinca 2022.

Božićnim paketima proizvoda Kravica Kraljica, Belje je ove godine uljepšalo blagdane članovima Udruge oboljelih od leukemije i limfoma. Nastavak je to dugogodišnje suradnje Belja i udruge UOLL koja je započela sudjelovanjem kompanije u humanitarnoj akciji Plastičnim čepovima do skupih lijekova. Upravo zahvaljujući toj akciji udruga UOLL je do sada osigurala terapiju i kupovinu lijekova za više od 500 bolesnika.

„Akciju Plastičnim čepovima do skupih lijekova smo uvrstili među naše ciljeve zaštite okoliša jer kroz nju potičemo zaposlenike na skupljanje i odlaganje čepova na radnom mjestu, a veliki broj kolega to radi i kod kuće. S linijom mliječnih proizvoda Kravica Kraljica čepovi su postali dio naše ambalaže pa smo osmislili nagradni natječaj za potrošače i pokazali im kako mali čep može poslužiti za velike stvari i pomoć oboljelima. Ovog Božića smo za članove udruge i najmlađe bolesnike osigurali dvjesto poklon paketa naših proizvoda kako bismo im razveselili i uljepšali blagdane“ istaknula je Ljiljana Vajda-Mlinaček, voditeljica korporativnih komunikacija Belja.

„Prihodom od plastičnih čepova pomažemo u kupnji lijekova i terapija za oboljele, pomažemo u osiguravanju smještaja za roditelje tijekom boravka djece na liječenju te osiguravamo kupnju medicinskih pomagala kao što su medicinski kreveti, štake, hodalice, invalidska kolica koja su potrebna za nastavak liječenja u kućnoj njezi. Uz to svake godine za blagdane organiziramo i prikupljanje donacija za naše članove jer želimo pokazati oboljelima da nisu sami. Zahvaljujemo Belju na njihovoj podršci i ovoj vrijednoj donaciji poklona za naše članove koji se nalaze na liječenju u bolnicama“ istaknuo je Emil Vibović, predsjednik Udruge oboljelih od leukemije i limfoma (UOLL).

Belje, kao društveno odgovorna kompanija, podupire brojne projekte u užoj i široj zajednici, a samo u ovoj godini podržano je više od šezdeset različitih projekata iz područja razvoja lokalnih zajednica, sporta, kulture, zaštite okoliša i pomoći potrebitima.

Vezane vijesti

Arhiva vijesti