Novi traktori

05. srpnja 2023.

U Belje stiglo deset novih Fendt traktora s kojima obnavljamo našu poljoprivrednu mehanizaciju. Riječ je o Fendt traktorima nove generacije koji se ističu po kvaliteti i dugotrajnosti što su potvrdili i naši  dosadašnji  traktori s kojima smo ostvarili rekordne količine radnih sati. Dva traktora su namijenjena za vinogradarstvo i već su aktivna u redovnim poslovima zaštite u vinogradu. Od osam traktora za ratarstvo, dva su modeli 724 od 240 KS, a šest su modeli 942 od 420 KS tzv. „teški traktori“. U odnosu na Fendtove koje smo do sada koristili novi traktori su jače snage i jačih hidrauličnih pumpi koje su nužne za korištenje priključnih strojeva nove generacije poput 24-rednih sijačica koje koristimo u sjetvi.

Svi novi traktori su opremljeni telemetrijom koja omogućuje kompletno praćenje i nadzor preko Fendt connect aplikacije. Uz to posjeduju GPS navigaciju visoke preciznosti, sekcijsku kontrolu i varijabilnu raspodjelu.

Sedam novih traktora je stiglo i u Vupik i PIK Vinkovce koji su dobili i nove Fendt Ideal kombajne koji su već u pogonu u ovogodišnjoj žetvi.

Vezane vijesti

Arhiva vijesti