Vina Belje na vinskom sajmu Wine Vision by Open Balkan 2023

24. studenoga 2023.

Od 16. do 19. studenog 2023. na Beogradskom sajmu je održan drugi međunarodni vinski sajam Wine Vision by Open Balkan 2023. koji je privukao veliku pažnju stručne javnosti i ljubitelja vina. Na sajmu je sudjelovalo 565 izlagača iz 23 države, s fokusom na vinare s područja Balkana.

Vina Belje su bila jedan od najzapaženijih vinara iz Hrvatske, a među brojnim vinarima, enolozima, somelijerima i ljubiteljima vina posebno se istaknula premium graševina Vina Belje. Uz graševinu, posjetitelji su uživali i u premium roseu, cjelokupnom premium asortimanu crvenih vina, kao i u Cuvee liniji (Rouge & Blanc), koja je posebno privukla mlađu generaciju potrošača.

Marija Lovaković, brand manager za Vina Belje, istaknula je glavne prednosti sajma Wine Vision by Open Balkan: „Uz velik broj izlagača i širok spektar vina koja su se mogla kušati, na sajmu su organizirane i vođene vinske radionice te gastro prezentacije koje su svakako pridonijele atraktivnosti događaja. Osim komunikacije s posjetiteljima sajma, imali smo priliku održati i poslovne susrete s potencijalnim partnerima iz brojnih europskih zemalja.“

Vezane vijesti

Arhiva vijesti