Belje ima tri Best Buy proizvoda

28. veljače 2024.

Best Buy priznanje dodjeljuje se proizvodima koje odaberu potrošači i to u skladu sa strogim međunarodnim normama. Fokus odabira potrošača je najbolji omjer cijene i kvalitete proizvoda pa je oznaka Best Buy i preporuka za kupovinu odabranih proizvoda. Belje je ove godine osvojilo potrošače i dobilo Best Buy Award oznaku za tri svoja proizvoda – Premium graševinu Vina Belje, Baranjski kulen i liniju ABC svježih krem sireva.

Jurica Belle, direktor prodaje i marketinga Belja, smatra da potrošači danas najčešće biraju proizvode s najboljim omjerom cijene i kvalitete te ističe: „Za sva tri proizvoda ovo su nova velika priznanja koja ponajprije potvrđuju kontinuitet kvalitete i posvećenost potrošačima. Naša premium graševina je samo u prošloj godini osvojila osam zlatnih medalja za kvalitetu na eminentnim domaćim i međunarodnim ocjenjivanjima vina. Bez obzira na velike nagrade ovo vino je i dalje među cjenovno najprihvatljivijim vinima u svojoj kategoriji jer mi na taj način stvaramo svoj krug vjernih potrošača koji su sigurni da kupovinom Vina Belje dobivaju pravu vrijednost za novac u svakoj boci. Ista je priča i s Baranjskim kulenom, koji je jedan od prvih domaćih proizvoda sa zaštićenom oznakom zemljopisnog podrijetla u Europskoj uniji koji je široko dostupan na tržištu u izvrsnom pakiranju koje čuva svježinu i kvalitetu proizvoda. S obzirom da je svaki Baranjski kulen ručni rad naših majstora kulenara, smatram da apsolutno zaslužuje Best Buy Award, kao i ABC svježi krem sir, koji je jedan od najpoznatijih domaćih mliječnih proizvoda. Linija ABC svježih krem sireva i svi okusi kreirani su u skladu s preferencijama potrošača što potvrđuje i ova nagrada.“

Belje već 327 godina proizvodi domaću hranu vrhunske kvalitete sa sljedivošću Od polja do stola, a osnova proizvodnje su domaće sirovine provjerenog podrijetla koje dolaze s oranica i farmi diljem Slavonije, Baranje i središnje Hrvatske te 564 hektara vinograda koji su smješteni na južnim padinama Banovog brda u Baranji.

Vezane vijesti

Arhiva vijesti