ABC sir nagrađen Velikim zlatnim medaljama

28. kolovoza 2012.

Osvojena zlata na 50. Međunarodnom sajmu AGRA potvrda su vrhunske kvalitete

Gornja Radgona, Slovenija, 27. kolovoza, 2012. godine – Na Međunarodnom ocjenjivanju mlijeka i mliječnih proizvoda u okviru 50. po redu Međunarodnog sajma poljoprivrede i hrane AGRA u Gornjoj Radgoni, Belje d.d. osvojilo je dvije Velike zlatne medalje za ABC svježi krem sir i za ABC svježi krem sir Mediteran.

Ocjenjivanje se provodilo na 161 proizvodu, 29 međunarodnih tvrtki iz Slovenije, Hrvatske, Austrije i Njemačke, a predsjednik ocjenjivačkog suda bio je prof.dr. Bogdan Perko s Biotehničkog fakulteta, Instituta za mljekarstvo u Ljubljani.

Velike zlatne medalje u Gornjoj Radgoni na sajmu AGRA, primio je predsjednik Uprave Belja d.d., Goran Pajnić te je tom priliko izjavio:
“Ova nagrada je potvrda kvalitete ABC sira koji osim u Hrvatskoj i Sloveniji prisutan i na ostalim tržištima Adria regija. Svaka nova nagrada za nas je dodatni poticaj za razvoj i unapređenje proizvoda u skladu s očekivanjima naših potrošača.”

Uz već osvojena priznanja, od kojih se posebno ističe “Superior Taste Award”, koje dodjeljuje Međunarodni Institut za degustaciju i kvalitetu proizvoda iz Brisela, nagrada slovenskog sajma Agra, dodatna je potvrda kvalitete. ABC svježi krem sira čine samo tri sastojka – mlijeko, vrhnje i malo morske soli, te ne sadrži aditive ni konzervanse.

Linija ABC svježeg krem sira obogaćena je komadićima šunke, vlasca, povrća, a najnoviji okus Mediteran obogaćen je domaćim maslinama i delikatesnim kiselim krastavcima.

Vezane vijesti

Arhiva vijesti