ABC sir proglašen Odabranim Proizvodom godine

14. listopada 2016.

Na sinoćnjoj ceremoniji dodjele nagrada Odabran Proizvod godine, ABC svježi krem sir tvrtke Belje proglašen je pobjednikom u kategoriji sirnih namaza među proizvodima iz Hrvatske.

Odabrani Proizvod godine prestižna je nagrada čije dobitnike biraju potrošači temeljem istraživanja jedne od najvećih svjetskih istraživačkih tvrtki ACNielsen, a dodjeljuje se proizvodima koji su najviše impresionirali svojom funkcionalnošću i inovacijama.

Marketinški koncept osmišljen je u Francuskoj prije 30 godina i trenutačno djeluje u više od 40 najrazvijenijih država. Ove je godine po prvi puta organiziran u Hrvatskoj, a potrošači su birali svoje favorite među 65 proizvoda u 21 kategorija. Partner projekta, trgovački lanac Konzum, na policama svojih prodajnih mjesta označit će odabrane proizvode godine i omogućiti svojim kupcima kupovinu najboljih proizvoda koje su odabrali potrošači.

„Veliko je priznanje i čast biti proglašen najboljim u svojoj kategoriji. Ovime nastavljamo niz nagrada i priznanja koje ABC svježi krem sir redovito osvaja. Zahvaljujemo organizaciji projekta i s ponosom ćemo nositi oznaku Odabrani proizvod godine“, izjavio je direktor Belja, Davor Bošnjaković.

ABC svježi krem sir tijekom svojih 35 godina zadržao je izvornu recepturu. Tajna njegovog uspjeha je u jednostavnosti, budući da se proizvodi od samo tri prirodna sastojka – mlijeka, vrhnja i malo morske soli, bez umjetnih dodataka i konzervansa. To potrošačima garantira jednako visoku kvalitetu koju su, kako dokazuje ova nagrada, i sami prepoznali, a u ABC siru sinoć je uživao i Ivan Šarić.

abc_classic_proizvod_godine

 

Vezane vijesti

Arhiva vijesti