ABC sir s hrenom šampion

16. svibnja 2016.

Sa svega tri sastojka te bogatog okusa, ABC sir oduševljava tržište. Njegovu kvalitetu već su odavno prepoznali kupci koji ga rado biraju kao idealan obrok tijekom cijelog dana, no u Belju se posebno vesele kada njegovu kvalitetu prepoznaju i stručnjaci iz prehrambene industrije. Nizu nagrada i priznanja, među kojima je nedavno osvojeno visoko treće mjesto na svjetskom ocjenjivanju sira u Americi, Belje s ponosom pribraja zlatne medalje dodijeljene na 83. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu koji se održava od 14. do 20. svibnja 2016. godine.

Na ocjenjivanju kvalitete proizvoda koje se održava u okviru sajma linija ABC svježih krem sireva osvojila je tri velike zlatne medalje i titulu šampiona: velike zlatne za ABC svježi krem sir classic, ABC svježi krem sir vlasac te ABC svježi krem sir hren. Pored zlatne medalje, ABC svježi krem sir s hrenom je i šampionom kvalitete s maksimalnim brojem bodova. Dodatnu potvrdu dobila je i kompanija Belje koja je odlikovana plaketom za kvalitetu novosadskog sajma za tradicionalno vrhunsku kvalitetu svježih sirnih namaza.

Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu najvažniji je i najveći sajam u Republici Srbiji koji ulazi i među deset najznačajnijih sajmova poljoprivrede u Europi. U konkurenciji od 79 uzoraka i 29 natjecatelja u ovom ocjenjivanju, stručna komisija upravo je ABC svježe krem sireve nagradila šampionskom, odnosno velikom zlatnom nagradom sajma potvrdivši da je ABC sir uvjerljivo najsnažniji brend sirnih namaza u Hrvatskoj, ali i šire.

„ABC svježi krem sir najprodavaniji je proizvod svoje kategorije u Hrvatskoj i regiji, a najnovija titula šampiona za sir s hrenom samo je još jedna potvrda predanosti našeg rada. Posebno nas veseli i plaketa za tradicionalno vrhunsku kvalitetu svježih sirnih namaza jer ona potvrđuje opravdanost stalnih napora koje ulažemo kako u očuvanje tako i u unapređenje kvalitete naših proizvoda već više od trideset pet godina“, istaknula je Ljiljana Vajda-Mlinaček, izvršna direktorica Sektora marketinga i turizma Belja.

ABC sir izvozi u 20 zemalja svijeta na četiri kontinenta. Osnovni sastojak ABC sira, mlijeko, dolazi isključivo s beljskih farmi, a njegovim miješanjem s domaćim vrhnjem i malo morske soli, bez ikakvih umjetnih dodataka i konzervansa, nastaje ovaj višestruko nagrađivani svježi krem sir.

Vezane vijesti

Arhiva vijesti