ABC sir s tunom – novost za omiljene ljetne delicije

25. kolovoza 2016.

Tvornica mliječnih proizvoda Belje ovoga ljeta donosi mnoštvo noviteta. Nedavno predstavljenom redizajnu ambalaže pridodaje se i novitet u ponudi. Već omiljenim ABC svježim krem sirevima classic te onima s okusom vlasca, šunke, povrća, kulena, hrena i Mediterana priključio se i ABC svježi krem sir s tunom.

Novi okus ABC sira odlično spaja punoću okusa svježeg krem sira i komada sočne ružičaste tunjevine. Tuna je jedna od najcjenjenijih riba diljem svijeta. Osim odličnog okusa, ova kraljica plave ribe iznimno je bogata omega 3 masnim kiselinama te je njen učinak višestruko koristan za ljudski organizam.  Za vrijeme ljetnih vrućina isprobajte ABC sir s tunom u svježem pecivu s ljetnom salatom ili ga stavite u hladnu salatu od tjestenine i nasjeckanog raznovrsnog povrća.

ABC krem sir već se trideset i šest godina priprema prema izvornoj recepturi Beljskih stručnjaka, a svojim okusom, mirisom i lakom mazivošću osvaja potrošače svih generacija, ali i struku.  To najbolje dokazuje niz domaćih, europskih i svjetskih nagrada koje kontinuirano osvaja ABC svježi krem sir –  treće mjesto osvojeno na World Championship Cheese Contestu u SAD-u, Crystal Taste nagrada, Produkt leta i Best Buy Award samo su neke od brojnih nagrada i priznanja osvojenih u zadnjih nekoliko mjeseci koji potvrđuju kvalitetu i izvrsnost samog proizvoda.

Vezane vijesti

Arhiva vijesti