Abc svježi krem sir duo pakiranje

13. srpnja 2011.

Jedinstveni Abc svježi krem sir od sada je dostupan u novom duo pakiranju koje se sastoji od dva Abc svježa krem sira od 200 grama. Abc duo pakiranje je namijenjeno svima, a posebno potrošačima koji kuhaju s Abc svježim krem sirom. Svi koji žele isprobati kuhanje na ovaj način pronaći će deset slatkih i slanih, finih i laganih recepata otisnutih na pakiranju, a dodatna prednost je i super cijena.

1448-IMG_2947

Specifičnim tehnološkim postupkom od pažljivo biranog i kontroliranog mlijeka s farmi Belja nastaje potpuno prirodan proizvod – Abc svježi krem sir koji u svom sastavu ima samo mlijeko, vrhnje i sol. Iznimna kvaliteta i trajnost Abc svježeg krem sira temelji se upravo u jednostavnosti osnovnih sastojaka. Bez dodatka konzervansa i aditiva, obrađen suvremenim tehnološkim procesima, Abc svježi krem sir temelj je zdrave i izbalansirane prehrane, bilo kao namaz ili kao dodatak kuhanju.

Na www.abcsir.hr saznajte sve o Abc siru i pronađite inspiraciju za ukusne zalogajčiće, maštovite kombinacije i obilje fotografija koje trenutno mame na konzumaciju.

Vezane vijesti

Arhiva vijesti