ABC svježi krem sir Junior – da mali postanu veliki

29. rujna 2016.

Od ove se jeseni, u simpatičnoj ambalaži s čijeg se poklopca smiješi kravica, već poznatim ABC svježim krem sirevima pridružuje i ABC svježi krem sir Junior. Budući da redovita konzumacija mlijeka i mliječnih proizvoda igra vrlo važnu ulogu u prehrani djece, kako bi hranjivi obroci bili još slasniji pobrinula se Tvornica mliječnih proizvoda Belje koja više od trideset i pet godina proizvodi svjetski nagrađivan proizvod – ABC svježi krem sir. Upravo povodom obilježavanja 17. Svjetskog dana školskog mlijeka koji se tradicionalno održava posljednje srijede u rujnu, Belje je predstavilo novi proizvod koji je stvoren za djecu, ABC svježi krem sir Junior.

Proizveden samo od mlijeka, vrhnja i malo morske soli, novi ABC sir za djecu prirodan je izvor bjelančevina i kalcija koji svojim nutritivnim vrijednostima zadovoljava sve dnevne potrebe nužne za pravilno funkcioniranje dječjeg organizma. Osim što kalcij i bjelančevine iz ABC svježeg krem sira Junior osiguravaju da djeca imaju snažne kosti i uravnoteženu prehranu, također potiču stvaranje tkiva i rast, pravilno lučenje hormona te ostalih fiziološki aktivnih tvari.

Obilježavanje Svjetskog dana školskog mlijeka započela je svjetska organizacija za hranu i poljoprivredu Ujedinjenih naroda FAO, a Belje se svake godine pridružuje proslavi ovog vrlo bitnog dana s ciljem edukacije o važnosti uvođenja redovitih mliječnih obroka u dječju prehranu.

ABC sir Junior izvrstan je dječji doručak uz šnitu kruha od cjelovitih žitarica, a lako se kombinira uz omiljena jela malih gurmana, pa će špinat na mlijeku i povrtne juhe postati još ukusnije uz dodatak ovog ABC sira.

abc-sir-junior

Vezane vijesti

Arhiva vijesti