ABC svježi krem sir osvojio vrijedno međunarodno priznanje

11. lipnja 2008.

ABC svježi krem sir dobitnik je najvećeg priznanja na međunarodnom ocjenjivanju “Superior Taste Award”, koje organizira Međunarodni Institut za degustaciju i kvalitetu proizvoda (International Taste&Quality Institute (ITQI) iz Brisela. Priznanja koja nakon testiranja dodjeljuje ITQI kreću se od jedne do tri zvjezdica, a tri zvjezdice kao najveće priznanje se dodjeljuju izvanrednim proizvodima koji osvoje više od 90% bodova na ocjenjivanju.

ITQI je vodeća organizacija kuhara i someliera koja se bavi ocjenjivanjem i promoviranjem vrhunske hrane i pića iz cijeloga svijeta te usko surađuje s deset najprestižnijih europskih kulinarskih institucija i međunarodnim udruženjem someliera (Association de la Sommeliere Internationele – ATI).

Ocjenjivanje kvalitete proizvoda se organizira svake godine, a na ovogodišnje ocjenjivanje je prijavljeno 710 proizvoda iz kategorije hrana i piće. Najviše priznanje odnosno tri zvjezdice dobilo je svega 10% od ukupno prijavljenih proizvoda iz svih krajeva svijeta.

Zdrav i omiljen ABC svježi krem sir potpuno je prirodan proizvod, koji nastaje jedinstvenim tehnološkim postupkom od pažljivo biranog i kontroliranog mlijeka s beljskih farmi. ABC svježi krem sir se proizvodi isključivo od mlijeka, vrhnja i soli i to bez ikakvih dodataka i konzervansa. Izvanredan je izvor energije, visokokvalitetnih proteina, kalcija i vitamina A i D te značajno doprinosi dnevnom unosu minerala, željeza, cinka, magnezija i vitamina B2. Zbog svojih visokovrijednih sastojaka namijenjen je svim dobnim skupinama.

ABC svježi krem sir sa svim svojim okusima (vlasac, šunka, pikant i povrće) neiscrpan je izvor ideja za primjenu u kulinarstvu što je prepoznao i međunarodni stručni žiri dodijelivši beljskom brandu ovu vrijednu nagradu koja osigurava izuzetnu medijsku pozornost na međunarodnoj razini.

Vezane vijesti

Arhiva vijesti