ABC svježi krem sir šampion kvalitete

04. lipnja 2013.

ABC sir prvi među sirnim namazima u Qudalovom istraživanju u Hrvatskoj i šampion kvalitete na ovogodišnjem Novosadskom sajmu

Prema posljednjem provedenom istraživanju tržišta pod nazivom “QUDAL Croatia 2013/2014“ za područje Republike Hrvatske od strane ICERTIAS – International Certification Association GmbH sa sjedištem u Zurichu, Švicarska, ABC svježi krem sir osvojio je prvo mjesto u kategoriji Sirni namaz. Nakon Best buy award-a u kojem je ABC svježi krem sir izabran kao najbolji omjer cijene i kvalitete u kategoriji sirnih namaza, Qudal istraživanje dodatna je potvrda vrhunske kvalitete ABC sira.

QUDAL je projekt u kojem se nagrađuju proizvodi i usluge koji/koje na tržištu nude apsolutno najvišu razinu kvalitete, s time da se nagrađivanje provodi na temelju istraživanja tržišta provedenog u skladu s međunarodno priznatim znanstvenim metodama.

Kvalitetu ABC svježeg krem sira prepoznaje i cijela regija pa je na jednom od najvećih i najcjenjenijih ocjenjivanja kvalitete mliječnih proizvoda u ovom dijelu Europe, provedenom u okviru Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu, u jakoj konkurenciji 27 proizvođača koji su prijavili 111 proizvoda, ABC sir osvojio 6 velikih zlatnih medalja za ukupni asortiman, a ABC svježi sir s povrćem je proglašen Šampionom kvalitete u kategoriji krem sireva.

Kako se Abc svježi krem sir proizvodi samo od tri sastojka – ekstra kvalitetnog mlijeka s farmi Belja uz dodatak vrhnja i malo morske soli, prirodan je i lagan izbor. Brojni potrošači u Hrvatskoj, ali i cijeloj Adria regiji svakodnevno potvrđuju da je Abc sir idealan za sve generacije.

Vezane vijesti

Arhiva vijesti