Belje osvojilo pehar za kvalitetu Novosadskog sajma

09. travnja 2010.

U sklopu priprema 77. Novosadskog sajma organizirano je tradicionalno ocjenjivanje kvalitete Novosadskog sajma. U kategoriji proizvoda od mlijeka Belje je prijavilo liniju ABC svježeg krem sira, novi mliječni namaz ABCelu i polutvrdi sir Baranjac koji su osvojili izvrsne rezultate. Abc svježi krem sir i polutvrdi sir Baranjac potvrdili su još jednom svoju iznimnu kvalitetu osvajanjem maksimalnog broja bodova što je donijelo Belju i dvije velike zlatne medalje. Mliječni namaz ABCela (Abecela), novi proizvod u asortimanu Belja, na svom je prvom ocjenjivanju osvajanjem zlatne medalje pokazao da se radi o vrhunskom proizvodu s velikim potencijalom, koji svakako treba probati.

U izuzetno jakoj konkurenciji sirnih i mliječnih namaza te polutvrdih sireva proizvođača iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Srbije, beljski su proizvodi svojim odličnim rezultatima kompaniji donijeli pehar Novosadskog sajma.

ABC svježi krem sir je potpuno prirodan proizvod koji u svom sastavu ima samo mlijeko, vrhnje i sol bez ikakvih drugih dodataka. Posebnost linije ABC svježeg krem sira je velik izbor sireva s dodacima koji su nastali u skladu sa svjetskim trendovima na tržištu sirnih namaza.

Mliječni namaz ABCela (Abecela) specifičan je po prirodnom mliječnom okusu i izuzetnoj mazivosti, a na tržištu se može naći u dva pakiranja od 100 i 175 g.

Baranjac je autohtoni polutvrdi sir, koji se proizvodi od biranog svježeg mlijeka sa farmi Belja. Razdoblje zrenja u kontroliranim uvjetima daje Baranjcu posebnu aromu i punoću okusa, po čemu je poznat na tržištu.

Vezane vijesti

Arhiva vijesti