Mame još jednom odabrale ABC sir

15. ožujka 2019.

Mame znaju najbolje pa vjerujemo u izbor hrvatskih mama kako je ABC sir najbolji sirni namaz za cijelu obitelj. Nakon što je ABC sir proglašen najboljim sirnim namazom na velikom testu sireva Saveza potrošača Slovenije, stiže nam nova nagrada i potvrda kvalitete koju dodjeljuju hrvatske mame.

Projekt odabrale mame veliko je online istraživanje zadovoljstva proizvodima i uslugama u koji su uključene isključivo majke koje ocjenjuju proizvode i usluge koje su probale i koristile. Istraživanje je obuhvatilo nekoliko različitih kategorija: zadovoljstvo korištenim proizvodom, privlačnost proizvoda, vrijednost za novac i  namjeru ponovne kupovine.

Ovo je druga godina za redom u kojoj su mame odabrale baš ABC sir kao najbolji proizvod u cijeloj kategoriji mliječnih i sirnih namaza. Na preuzimanju nagrada Odabrale mame Tea Kelić, brend managerica za ABC sir u Belju naglasila je „Veliko hvala mamama za vjernost ABC siru. Trideset godina sustavno živimo s ABC sirom, razvijamo ga, ali i čuvamo da bude upravo onakav kakvim ga potrošači poznaju. Sretni smo jer su nam hrvatske mame dale svoje povjerenje drugu godinu za redom, jer biraju ABC sir za svoju djecu i svoju obitelj i na ovaj način preporučuju ABC sir drugim mamama i svim potrošačima.“

ABC sir-Odabrale mame-2019

Vezane vijesti

Arhiva vijesti