Mame su odabrale proizvode Belja

12. svibnja 2023.

Fokusirane na zdravlje i sreću svojih najmilijih mame s posebnom pažnjom biraju hranu za svoju obitelj pa za mame brojni stručnjaci kažu da su najzahtjevniji, ali i najvjerniji potrošači. Osvojiti povjerenje mama, koje ocjenjuju proizvode i usluge, veliki je izazov za svakog proizvođača, a proizvodima Belja to uspijeva već dugi niz godina. Ove godine su s priznanjem Odabrale mame nagrađeni cjelokupna linija ABC svježih krem sireva, Kravica Kraljica svježe i trajno mlijeko, Kravica Kraljica grčki jogurti te Dimljena slanina Belje.

Tomislav Radišić, član Uprave Belja, zahvalio je svim mamama na odabiru beljskih proizvoda i istaknuo: „Za ABC svježi krem sir ovo je peto jubilarno priznanje Odabrale mame što znači da je među omiljenijim proizvodima hrvatskih majki. Svih pet osvojenih priznanja ove godine potvrđuju našu usmjerenost visokoj kvaliteti i sljedivosti proizvodnje za sve naše proizvode čime smo stekli povjerenje potrošača, prvenstveno mama koje čine značajan udio naših kupaca.“

Brand managerice u Belju, Tea Kelić i Jasenka Barbarić, za osvojene nagrade kažu: „Svaka nagrada nam je jednako važna, ali na ovogodišnje nagrade Odabrale mame smo posebno ponosne. Obje smo mame i dobro znamo koliko su mame važni kupci čije povjerenje treba zaslužiti. Mame s posebnom pažnjom biraju hranu za svoju obitelj pa su ABC svježi krem sirevi, Kravica Kraljica mlijeka i grčki jogurti te Dimljena slanina Belje pravi izbor za kupovinu s preporukom mama.“

Kako ističu organizatori istraživanja zadovoljstva majki, koji dodjeljuju i službenu oznaku Odabrale mame,  ovaj jedinstveni projekt je preporuka svim potrošačima za kupnju najboljeg proizvoda jer mame sigurno znaju što je najbolje. Istraživanje se provodi već šestu godinu za redom na nacionalno reprezentativnom uzorku s fokusom na karakteristike proizvoda, procjene vrijednosti za novac te zadovoljstvo proizvodom  i namjeru preporuke.

Brojne mame u svom izboru preferiraju hrvatske proizvode  pa im je važno što svi Kravica Kraljica mliječni proizvodi nastaju od 100% domaćeg mlijeka. Zato su u kategoriji svježeg i trajnog mlijeka, kao i grčkog jogurta odabrale proizvode Kravica Kraljica za koje je poznata sljedivost proizvodnje do svake farme. I među tradicionalnim suhomesnatim proizvodima mame su odabrale Belje i to Dimljenu slaninu koja je poznata po ručnoj proizvodnji i autentičnom okusu koji dolazi od tradicionalnog dimljenja na drvetu bukve.

Vezane vijesti

Arhiva vijesti