Novi dizajn ABC svježeg krem sira

30. lipnja 2016.

Uz novi logo ABC sir od sada i s poklopcima u bojama

ABC svježi krem sir ponosno predstavlja novi logo te atraktivan i moderan dizajn ambalaže koji prati trendove na domaćim i izvoznim tržištima. Plavi trokutić koji je bio zaštitni znak ABC svježeg krem sira 36 godina zamijenio je jednostavan ali upečatljiv novi logo koji ostaje u plavim ABC tonovima.

Poklopci na dobro poznatoj ambalaži ABC sira obojani su u vedre boje kako bi omogućili lakše prepoznavanje omiljenog okusa na policama trgovina, a klasični okus ABC sira i dalje ostaje u svojoj prepoznatljivoj bijeloj boji jer nastaje samo od mlijeka, vrhnja i malo morske soli.

ABC sir Vlasac ima zeleni poklopac koji asocira na zelene listiće vlasca koje sadrži ovaj okus, dok ABC sir Šunka ima svijetlo crveni poklopac jer je sir obogaćen komadićima šunke. ABC sir Povrće obogaćen komadićima svježe paprike, rajčice, patlidžana i češnjaka dolazi u žutoj boji, a ABC svježi krem sir Mediteran u svijetlo zelenoj boji jer u sebi sadrži masline i krastavce. ABC sir Hren obogaćen komadićima hrena dolazi u prikladnoj, krem boji poklopca, a pikantnost ABC sira Kulen dočarana je žarko crvenom bojom poklopca. ABC sir sa svim svojim okusima pravi je izbor za ljetni doručak, a idealan je i za brzu pripremu salata i ljetnih tjestenina i rižota.

Ovaj omiljeni krem sir pripreman prema izvornoj recepturi beljskih stručnjaka svojim okusom, mirisom i lakom mazivosti osvaja potrošače svih generacija, ali i stručne ocjenjivačke žirije za kvalitetu diljem svijeta. Vrijedi stoga podsjetiti da je ABC svježi krem sir nositelj brojnih domaćih, europskih i svjetskih nagrada. Nakon osvajanja prvog mjesta u Best Buy Award istraživanju u kategoriji sirnih namaza u Hrvatskoj te pobjedom na četvrtom po redu godišnjem izboru za Produkt leta u Sloveniji, ABC sir Vlasac osvojio je i svijet, što potvrđuje i visoko treće mjesto na najvećem svjetskom ocjenjivanju sira, World Championship Cheese Contest, u Sjedinjenim Američkim Državama. Nizu nagrada, od nedavno pribraja i onu Međunarodnog Taste & Quality instituta iTQi iz Bruxellesa, The Crystal Taste Award koja se dodjeljuje samo proizvodima koji tri godine zaredom dobiju maksimalne tri zvjezdice za kvalitetu.

ABC sir nova ambalaža_2016

Vezane vijesti

Arhiva vijesti