Novi proizvodi iz Belja

10. rujna 2008.

 Buco toast listići

Belje Vam predstavlja nove Buco proizvode – Buco toast listiće. Buco toast listići obvezan su sastojak svakog dobrog sendviča i to posebno toplog sendviča. Buco toast listiće možete naći u rashladnim vitrinama u tri različita okusa: emmentaler, chester i sandwich, a u svakom pakiranju nalazi se sedam listića za jednostavnu i laku pripremu sendviča.

Belje Edamer

Novi polutvrdi sir u asortimanu Belja je Edamer, dobro poznata vrsta sira na domaćem i međunarodnom tržištu koju karakterizira bogat okus i aroma specifična za Edamer kao vrstu polutvrdog sira. Belje Edamer je pakiran u karakterističnu crvenu foliju s etiketom prepoznatljivog dizajna koji je karakterističan za beljske polutvrde sireve. Pakiranje Edamera koja će se naći na tržištu su 800g i blok od cca 2400g, kao što je pakiran i beljski polutvrdi sir Baranjac.

Redizajn mliječnog namaza Vajkrem

Dodatkom vrhnja u domaće mlijeko nastaje mliječni namaz Vajkrem, jedan od dobro poznatih proizvoda Belja koji se na tržištu nalazi već više od 10 godina. Omiljen među potrošačima zbog lake mazivosti i punoće okusa Vajkrem je zadržao sve svoje kvalitete i zablistao u novom, modernom i funkcionalnom pakiranju.

154729-belje_namazi_vajkrem0003

ABC Disney

ABC Disney s likom Mickeya za dječake i Minnie za djevojčice predstavlja nadogradnju linije ABC svježih krem sireva proizvodom koji je posebno namijenjen djeci zbog dodatka kalcija. Dodani kalcij se kao benefit proizvoda posebno komunicira i na ambalaži s podignutim palcem.

Vezane vijesti

Arhiva vijesti