Novo međunarodno priznanje za Abc svježi krem sir

25. svibnja 2011.

Abc svježi krem sir ponovio je uspjeh iz 2008. godine i osvojio elitno priznanje na međunarodnom ocjenjivanju „Superior Taste Award“ Međunarodnog Instituta za degustaciju i kvalitetu proizvoda (International Taste&Quality – ITQI) iz Brisela. Abc svježi krem sir osvojio je maksimalne tri zvjezdice, i tako se svrstao u razred iznimnih proizvoda osvojivši više od 90 posto bodova na ocjenjivanju. Veličini uspjeha svjedoči i činjenica da je na ovogodišnjem ocjenjivanju bilo prijavljeno 906 proizvoda u kategoriji hrana i pića.

9447-Abcela ITQI 2011

ITQI je vodeća organizacija kuhara i someliera koja se bavi ocjenjivanjem i promoviranjem vrhunske hrane i pića iz cijelog svijeta. Ovu organizaciju, u potpunosti neovisnu i nepristranu, službeno je priznalo deset najprestižnijih europskih kulinarskih institucija i međunarodnih udruženja someliera okupljenih oko asocijacije – Association de la Sommeliere Internationele (ATI).

Zdrav i omiljen Abc svježi krem sir potpuno je prirodan proizvod, pripremljen jedinstvenim tehnološkim postupkom od pažljivog biranog i kontroliranog mlijeka s beljskih farmi. Jedinstvenost Abc sira je u činjenici da se proizvodi samo od tri sastojka : mlijeka, vrhnja i soli, bez ikakvih dodataka i konzervansa. Kao takav, izvanredan je izvor energije, visokokvalitetnih proteina, kalcija i vitamina A i D te značajno doprinosi dnevnom unosu minerala, željeza, cinka, magnezija i vitamina B2. Zbog svojih visokovrijednih sastojaka namijenjen je svim dobnim skupinama.

Pored već spomenutog uspjeha abc svježeg krem sira, mliječni namaz Abcela (Abecela), najnoviji proizvod u asortimanu Belja, osvojio je također vrijedno međunarodno priznanje. Na istom stručnom ocjenjivanju Abcela je nagrađena sa dvije zvjezdice za prepoznatu kvalitetu.

Vezane vijesti

Arhiva vijesti