Tri Velike zlatne medalje za ABC svježe krem sireve

27. kolovoza 2013.

Vrhunska kvaliteta ABC sireva potvrđena osvojenim zlatima na 51. Međunarodnom sajmu AGRA u Sloveniji

Darda, 27. kolovoza 2013. godine – Belje d.d. osvojilo je tri Velike zlatne medalje za ABC svježi krem sir, ABC svježi krem sir povrće i ABC svježi krem sir Mediteran na Međunarodnom ocjenjivanju mlijeka i mliječnih proizvoda u okviru 51. po redu Međunarodnog sajma poljoprivrede i hrane AGRA u Gornjoj Radgoni.

Sajam AGRA je najvažniji poljoprivredno prehrambeni sajam u Sloveniji u okviru kojega se svake godine provodi i ocjenjivanje mlijeka i mliječnih proizvoda. Za ovogodišnje ocjenjivanje prijavljeno je 137 proizvoda, 26 međunarodnih tvrtki iz Slovenije, Hrvatske, Austrije i Njemačke, a kao i svake godine ocjenjivačku komisiju sajma AGRA čine stručnjaci iz cijele regije.

Osvajanje ovih Velikih zlatnih medalja potvrda su kvalitete ABC sira koji je osim u Hrvatskoj i Sloveniji prisutan i na ostalim tržištima Adria regije, pa i šire. Brojni potrošači,već više od 30 godina svakodnevno potvrđuju da je ABC sir prirodan i lagan izbor za sve generacije.

ABC svježi krem sir čine samo tri sastojka – mlijeko, vrhnje i malo morske soli, ne sadrži aditive ni konzervanse, a linija ABC svježeg krem sira obogaćena je okusima šunke, vlasca, povrća, te domaćim maslinama.

Vezane vijesti

Arhiva vijesti